Latvijā apvienojas advokātu biroji Magnusson un GLIMSTEDT

No 2017.gada 1.oktobra visa Magnusson komanda apvienosies ar GLIMSTEDT Latvijā un uzsāks darbību ar GLIMSTEDT zīmolu. Magnusson vadošais partneris Valdis Kronis un partneris Dr. Ivars Kronis kļūs par GLIMSTEDT partneriem.

GLIMSTEDT ir viens no vadošajiem un visaugstāk vērtētajiem biznesa advokātu birojiem Baltijā ar vairāk nekā 250 profesionāļiem un 17 birojiem Zviedrijā, Lietuvā, Latvijā un Igaunijā. GLIMSTEDT konsultē vietējos un starptautiskos darījumos, visu veidu korporatīvajos un komerciālos jautājumos.

Aldis Kalinks, GLIMSTEDT vadošais partneris Latvijā, informē, ka apvienošanās stiprinās GLIMSTEDT komandas atslēgas kompetences un profesionālās zināšanas un palīdzēs nodrošināt biroja klientiem ievērojami plašāku juridisko pakalpojumu klāstu ar ekspertiem visās tiesību jomās.

Apvienošanās rezultātā GLIMSTEDT Latvijā stiprinās vairākus juridiskās prakses virzienus, tajā skaitā, tiesvedību, šķīrējtiesu, restrukturizācijas un maksātnespējas, nekustamo īpašumu, komerctiesību, nodokļu tiesību, intelektuālā īpašuma un konkurences tiesību jomas.

Sākot ar 1.oktobri, zvērinātu advokātu biroju GLIMSTEDT Latvijā vadīs partneri ar lielu pieredzi – vadošais partneris Aldis Kalinks, Dr. Ivars Kronis, Valdis Kronis, Agnese Medne, kā arī Lauris Žubulis.

Dr. Ivars Kronis ir Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģijas biedrs, sertificēts maksātnespējas procesa administrators un šķīrējtiesnesis. Ivars specializējas maksātnespējas procesā, reorganizācijā un tirdzniecības strīdos un ir viens no vadošajiem šķīrējtiesu ekspertiem Latvijā. Valdis Kronis ieguva LL.M grādu Durhamas Universitātē, Apvienotajā Karalistē. Viņš ir Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģijas biedrs, sertificēts maksātnespējas procesa administrators un šķīrējtiesnesis. Viņš specializējas korporatīvajās un komerciālajās tiesvedībās, restrukturizācijas un maksātnespējas lietās, nekustamo īpašumu lietās, apvienošanās un iegādes darījumu tiesiskajā nodrošināšanā, kā arī konkurences tiesībās.